OM OSS

I mitten av 90 talet väcktes frågan första gången om att få köpa huset. Sedan dess har det funnits med på en särskild plats i mitt hjärta. Ett fantastisktfint litet hus med ett oslagbart läge nära isklättringen i Lidens dalgång.

 

I novbember 2019 blev det affär med nästa generation i släkten som ägt huset under många år. 


Trasig grund, takläkage och skadad murstock ska vi nu bita tag i för att sedan kunna dra in både el och vatten. 


Följ gärna våra länkade kontor för facebook och instagram. Där finns mer bilder, inspiration och aktuell information om vad som är på gång.

 

Jag heter Mats Englund och har klättrat is sedan slutet av 80 talet. Under många år inventerade jag tillsammans med kompisar stora delar av Medelpads berg i jakt på isfall. Ett utkast till guidebok gjordes men kom aldrig i tryck.


Äventyret att utforska nya berg har för mig alltid varit en stark drivkraft i klättringen. Iden om en mötesplats för klättrare i Liden föddes redan då i början av 90 talet. Andra karriärer och aktiviteter kom sedan emellan men nu blev det läge att köra igång. Jag driver sedan några år företaget Logen i Lövberg som bland annat arrangerar Triathlon Ljustorp och Lögdö Cross Country. Den verksamheten är baserad i Ljustorp 40 km öster om Liden.


Jag hoppas kunna skapa både en digital och fysisk mötesplats för er som vill upptäcka de fina äventyr som är möjliga i detta fantastiska område.

TEAMET

Mats Englund


Jörgen Östberg

Klättrare


Axel Englund

Skidåkning / Downhillcykel

XX

XX